Pedicure

pedicure

Salon Locus in Zoetermeer beschikt ook over een gediplomeerde Pedicure voor volledige voetverzorging, varierend van een basis behandeling tot voetmassage en specifieke behandelingen zoals de behandeling van een ingroeiende teennagel. Oncomfortabele schoenen, overbelasting of standsafwijking van de voet kunnen leiden tot pijnlijke klachten. Veroorzaakt door likdoorns, eeltvorming of nagelproblemen. Een regelmatig bezoek aan de pedicure verhelpt en voorkomt deze problemen.

Naast dat een pedicure behandeling aangenaam en ontspannend is, kan een regelmatige behandeling ernstige problemen voorkomen.


nagels knippen

Nieuwste Techniek

nieuwste techniek

Het leveren van hygiƫne en klantvriendelijkheid staat bij ons op de eerste plaats. Wij besteden dan ook veel aandacht aan de verzorging van uw voeten. U kunt een professionele en relaxte behandeling verwachten in een fris ingerichte praktijk aan de Bijdorplaan 51 (wijk 13), Zoetermeer, waarbij gewerkt wordt met de laatste technieken en de nieuwste apparatuur.

Tijdens de behandelingen wordt de behandelde plek gekoeld door middel van gedemineraliseerd water dat tijdens het gebruik van de freesmachine op de huid gesprayd wordt. Het voordeel hiervan is dat er nauwelijks tot geen branderig gevoel ontstaat. Zo geniet u optimaal van uw pedicure-behandeling.


pedicure stoel

Openingstijden

verzorgde voeten

De pedicure is geopend op:


Maandag:
09.00 - 16.00 uur

Dinsdag:
09.00 - 16.00 uur

Dinsdag-avond:
in overleg

Donderdag:
09.00 - 16.00 uur

Vrijdag:
09.00 - 12.00 uur


U kunt het beste een afspraak maken door langs te lopen of te bellen met 079-3160049. Als u een afspraak wilt annuleren, graag tenminste 24 uur van tevoren om kosten te voorkomen. In onze praktijk kunt u zowel contant als met pin betalen.


Prijslijst

pedicure