Dames & Heren kapsalon

kapperzaak

Onze kapsalon in Zoetermeer

Salon Locus is de professionele dames en heren kapper in Zoetermeer voor een eerlijke prijs. Dit bewijzen wij al meer dan 10 jaar. Onze kapsalon is modern,fris ingericht. Wij laten in een rustige en prettige omgeving elke klant zich koning voelen. U staat centraal, wij doen alles voor het perfecte kapsel. Uiteraard ontbreekt hierbij een kopje koffie of thee niet en is er altijd de gelegenheid om rustig op adem te komen en te relaxen. Wij staan voor kwaliteit en gezelligheid.

kapperzaak

Professionele kapper

Onze kappers zijn specialisten met jarenlange ervaring. Zij weten jouw wens om te zetten naar een fantastisch kapsel en geven gratis advies. Je kan dan ook terecht voor elke haarbehandeling, met of zonder afspraak. Wij zijn aangesloten bij de ANKO, onze medewerkers worden voortdurend getraind om bij te blijven met de laatste technieken en trends. Naast een professionele haarbehandeling, bieden wij gratis advies over de kleurstelling, lengte en verzorging. Vooraf krijgt u altijd een vaste prijsopgave. Tevens verzorgen wij u bruidkapsel op de grote dag.

kapperszaak

Goed bereikbaar

Je vindt onze kapper Zoetermeer - Driemanspolder, Bijdorplaan 51. nabij het stadshart en de dorpstraat. Onze kapsalon is zowel met de auto als openbaar vervoer goed bereikbaar en beschikt over gratis parkeergelegenheid. Wij zijn op Dinsdagavond open.

Volg ons op: Instagram, Facebook en/of Pinterest

Dameskapper

Een goed kapsel, geeft je als vrouw extra vertrouwen. Als kapper begrijpen wij dat als geen ander. Onze kappers zijn gespecialiseerd in alle dames haarbehandelingen. Van het ouderwetse watergolven, trendy kleuringen en knippen volgens de Curlsys-methode. Wil je een totale make over inclusief visagie, ook dat is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden in onze kapsalon.

Herenkapper

Strak en verzorgd haar geeft je als man wat extra's. Onze kappers staan hiervoor garant. Of het nu gaat om bijknippen, in model knippen, scheren of een totaal ander kapsel. Voor een goedgeknipte herencoupe kan je altijd binnenlopen bij onze kapperzaak in Zoetermeer. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Bruidkapsels

Speciaal voor degene die gaan trouwen: Kapsalon Locus verzorgt op aanvraag bruidskapsels inclusief visagie. Vooraf wordt er een proefkapsel gemaakt, zodat u precies weet hoe u er uit ziet op de "grote dag". Indien gewenst, is onze kapster op de grote dag aanwezig om te zorgen dat het kapsel er de hele dag ondanks regen of wind, in topvorm is en blijft.

Onze Zoetermeerse kappers worden regelmatig getraind om altijd op de hoogte te zijn van de laatste haartechnieken en trends, zodat hun kennis altijd uptodate is. Wij zijn aangesloten bij de ANKO. U kunt terecht zonder afspraak in onze salon in Zoetermeer, maar om teleurstelling te voorkomen, is het maken van een afspraak, wel zo handig. Bel voor een afspraak in onze salon; 079 - 316 00 49.

Kapper Specials

verjongingskuur voor haar

NHE Treatment

vanaf € 49,-

haarhersteller

Haarhersteller

€ 15,95

Oplossing voor dunner haar

Toppik

vanaf € 29,50

Quick Info

Met de Toppik proteïnevezels verdwijnen kalende plekken onmiddellijk! Binnen een halve minuut zorgt Toppik ervoor dat duizenden kleine haarvezels met uw haar worden verweven. U voelt zich goed en zelfverzekerd!. Het is ook nog eens gemakkelijk in het gebruik.Met de Toppik proteïnevezels verdwijnen kalende plekken onmiddellijk! Binnen een halve minuut zorgt Toppik ervoor dat duizenden kleine haarvezels met uw haar worden verweven.

Speciaal voor degene die gaan trouwen: Salon Locus verzorgt op aanvraag bruidskapsels inclusief visagie. Vooraf wordt er een proefkapsel gemaakt, zodat u precies weet hoe u er uit ziet op de "grote dag". Indien gewenst, is onze kapster op de grote dag aanwezig om te zorgen dat het kapsel er de hele dag ondanks regen of wind, in topvorm is en blijft. Bekijk op onze gallery enkele voorbeelden.

Kapper

 • Maandag:
  Gesloten
 • Dinsdag:
  09.00 - 21.00 uur
 • Woensdag:
  09.00 - 17.00 uur
 • Donderdag & Vrijdag:
  09.00 - 17.00 uur
 • Zaterdag:
  Gesloten