Dames & Heren kapper

Dameskapper

Een goed kapsel, geeft je als vrouw extra vertrouwen. Als kapper begrijpen wij dat als geen ander. Onze kappers zijn gespecialiseerd in alle dames haarbehandelingen. Van het ouderwetse watergolven tot trendy kleuringen. Wil je een totale make over inclusief visagie, ook dat is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden in onze kapsalon.

Herenkapper

Strak en verzorgd haar geeft je als man wat extra's. Onze kappers staan hiervoor garant. Of het nu gaat om bijknippen, in model knippen, scheren of een totaal ander kapsel. Voor een goedgeknipte herencoupe kan je altijd binnenlopen bij onze kapperzaak in Zoetermeer. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Bruidkapsels

Speciaal voor degene die gaan trouwen: Kapsalon Locus verzorgt op aanvraag bruidskapsels inclusief visagie. Vooraf wordt er een proefkapsel gemaakt, zodat u precies weet hoe u er uit ziet op de "grote dag". Indien gewenst, is onze kapster op de grote dag aanwezig om te zorgen dat het kapsel er de hele dag ondanks regen of wind, in topvorm is en blijft.

Onze Zoetermeerse kappers worden regelmatig getraind om altijd op de hoogte te zijn van de laatste haartechnieken en trends, zodat hun kennis altijd uptodate is. Wij zijn aangesloten bij de ANKO. U kunt terecht zonder afspraak in onze salon in Zoetermeer, maar om teleurstelling te voorkomen, is het maken van een afspraak, wel zo handig. Bel voor een afspraak in onze salon; 079 - 316 00 49.

Kapper Specials

verjongingskuur voor haar

NHE Treatment

vanaf € 49,-

haarhersteller

Haarhersteller

€ 15,95

Oplossing voor dunner haar

Toppik

vanaf € 29,50