Salon

Over Ons

kapper

Salon Locus is een allround kapper in Zoetermeer (wijk Driemanspolder) voor zowel dames als heren die op zoek zijn naar een professionele kapper voor een eerlijke prijs. Salon Locus staat voor kwaliteit en gezelligheid. Alle medewerkers zijn all round kapsters, welke hun sporen ruimschoots hebben verdiend binnen de kappersbranche. Enkele hebben een visagie opleiding, dus ook voor een make over kunt u bij ons terecht.


Ontspanning

Wij laten in een rustige en prettige omgeving elke klant zich koning voelen. U staat centraal en wij streven er naar om een bezoek aan onze kapperszaak als een waar uitje te beleven. Een moment waarbij een fris gewassen en goed geknipt kapsel een onderdeel zijn van een complete behandeling. Uiteraard mag hierbij een kopje koffie of thee niet ontbreken en is er altijd de gelegenheid om rustig op adem te komen en te relaxen.

salon
Prijslijst

Lid ANKO

Salon Locus werkt met de natuurlijke producten van Calmare. Naast de haarproducten van Calmare voeren wij Toppik, de oplossing voor dun haar. Wij zijn aangesloten bij de ANKO, onze medewerkers worden voortdurend getraind om bij te blijven met de laatste technieken en trends. Naast een professionele haarbehandeling, bieden wij gratis advies over de kleurstelling, lengte en verzorging. Vooraf krijgt u altijd een vaste prijsopgave.


kapper

Haarbehandelingen

Make Over

knippen

Ook voor een totale make over bent u bij Salon Locus bij het juiste adres. Speciaal voor het Beauty Magazine For You heeft Salon Locus meerdere malen een make over verzorgd. De make over betrof het haar, de visagie, de kleding inclusief de sieraden. Bekijk op onze gallery de verschillende stappen en het eindresultaat. Het Beaty magazine is gratis verkrijgbaar bij diverse andere winkels in Zoetermeer.


Botox

Nieuw; Een Botox behandeling voor u haar! BTX is de extreme verjongingskuur voor uw haar! Het revolutionaire BTX Complex garandeert dat het haar gehydrateert, gevoed en hersteld wordt. Het haar herleeft en al direct vanaf het eerste gebruik. Naast het toevoegen van een ongelooflijke glans en zachtheid, heeft het ook een anti-frizz werking. Een BTX-behandeling heeft een aantal specifieke voordelen t.o.v. een keratine behandeling.

lees meer

Bruidkapsels

Speciaal voor degene die gaan trouwen: Salon Locus verzorgt op aanvraag bruidskapsels inclusief visagie. Vooraf wordt er een proefkapsel gemaakt, zodat u precies weet hoe u er uit ziet op de "grote dag". Indien gewenst, is onze kapster op de grote dag aanwezig om te zorgen dat het kapsel er de hele dag ondanks regen of wind, in topvorm is en blijft. Bekijk op onze gallery enkele voorbeelden.


bruidskapsel

Producten

Haar

Calmare haarverzorgingsproducten

Uiteraard kunt u bij onze kapper in Zoetermeer de standaard haarverzorgingsproducten verkrijgen, maar daarnaast heeft Salon Locus ook specifieke producten in haar assortiment:
* Toppik, de oplossing voor dun haar
* Calmare haarhersteller
* Bijoux artikelen
* Zijden sjaals


Toppik

Met de Toppik proteïnevezels verdwijnen kalende plekken onmiddellijk! Binnen een halve minuut zorgt Toppik ervoor dat duizenden kleine haarvezels met uw haar worden verweven. U voelt zich goed en zelfverzekerd!. Het is ook nog eens gemakkelijk in het gebruik.Met de Toppik proteïnevezels verdwijnen kalende plekken onmiddellijk! Binnen een halve minuut zorgt Toppik ervoor dat duizenden kleine haarvezels met uw haar worden verweven.

lees meer

Mediceuticals

"Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid", Speciaal voor hoofdhuid problemen, zoals roos, vette, droge huid of psoriasis kampen heeft Salon Locus een specifieke lijn producten, gebaseerd op een medische grondslag.
lees meer