Pedicure

Salon Locus beschikt ook over een gediplomeerde Pedicure voor volledige voetverzorging, varierend van een basis behandeling tot voetmassage en specifieke behandelingen zoals de behandeling van een ingroeiende teennagel. Wij werken met de modernste techniek, waaronder een motor met nattechniek, waardoor behandelingen pijnloos zijn. Naast dat een pedicure behandeling aangenaam en ontspannend is, kan een regelmatige behandeling ernstige problemen voorkomen.
Make Over

Ook voor een totale make over bent u bij Salon Locus bij het juiste adres. Speciaal voor het Beauty Magazine For You heeft Salon Locus meerdere malen een make over verzorgd. De make over betrof het haar, de visagie, de kleding inclusief de sieraden. Bekijk op onze gallery de verschillende stappen en het eindresultaat. Het Beaty magazine is gratis verkrijgbaar bijSalon Locus en bij diverse andere winkels in Zoetermeer.

Bruidkapsels

Speciaal voor degene die gaan trouwen: Salon Locus verzorgt op aanvraag bruidskapsels inclusief visagie. Vooraf wordt er een proefkapsel gemaakt, zodat u precies weet hoe u er uit ziet op de "grote dag". Indien gewenst, is onze kapster op de grote dag aanwezig om te zorgen dat het kapsel er de hele dag ondanks regen of wind, in topvorm is en blijft. Bekijk op onze gallery enkele voorbeelden.


Botox

Nieuw; Een Botox behandeling voor u haar! BTX is de extreme verjngingskuur voor uw haar! Het revolutionaire BTX Complex garandeert dat het haar gehydrateert, gevoed en hersteld wordt. Het haar herleeft en al direct vanaf het eerste gebruik. Naast het toevoegen van een ongelooflijke glans en zachtheid, heeft het ook een anti-frizz werking. Een BTX-behandeling heeft een aantal specifieke voordelen t.o.v. een keratine behandeling.
lees meer