Over onze salon
Salon Locus is een allround kapperszaak in de wijk Driemanspolder voor zowel dames als heren die op zoek zijn naar een professionele kapper voor een eerlijke prijs. Salon Locus bestaat uit een team van medewerkers die er allen voor staan om kwaliteit en gezelligheid hand in hand te laten gaan. Alle medewerkers zijn all round kapsters, welke hun sporen ruimschoots hebben verdiend binnen de kappersbranche. Enkele hebben tevens een opleiding gevolgd als visagiste, dus ook voor een totale make over of een bruidskapsel inclusief make up bent u bij Salon Locus bij het juiste adres.

Wij laten in een rustige en prettige omgeving elke klant zich koning voelen. U staat centraal en wij streven er naar om een bezoek aan onze salon als een waar uitje te beleven. Een moment waarbij een fris gewassen en goed gekapt kapsel een onderdeel zijn van een complete behandeling. Uiteraard mag hierbij een kopje koffie of thee niet ontbreken en is er altijd de gelegenheid om rustig op adem te komen en te relaxen.

Salon Locus werkt met de natuurlijke producten van ID Hair. Naast de haarproducten van ID Hair voeren wij Toppik, de oplossing voor dun haar. Voor meer informatie zie de productenpagina of neem contact op met onze Salon.

Wij zijn aangesloten bij de ANKO, onze medewerkers worden voortdurend getraind om bij te blijven met de laatste technieken en trends.Wij bieden

Naast een professionele haarbehandeling, bieden wij gratis advies over de kleurstelling, lengte en verzorging. Vooraf krijgt u altijd een vaste prijsopgave. Naast deze dienstverlening zijn de volgende produkten in onze Salon verkrijgbaar:

  • Toppik, de oplossing voor dun haar
  • Calmare haarhersteller
  • Bijoux artikelen
  • Zilveren juwelen van de Juwelenfabriek

Binnen onze salon is tevens de pedicure "The Ocean" gevestigd, dus ook voor een pedicure behanding bent u van harte welkom in onze salon. Voor meer informatie over onze produkten, klik op de button hieronder.

lees meer